Acces bars sessie

Hoe zou het voor je zijn om een geweldig leven te leiden zonder belemmeringen en oordelen?

Je kunt je weer vrij voelen en leven volgens je eigen regels en overtuigingen.
Gaan doen wat jij graag wilt doen.
Zijn wie jij wil zijn en je voelen zoals jij je elke dag wil voelen. Overtuigingen en patronen loslaten die angst en paniekklachten veroorzaken.
Jij bent de creator van je eigen leven en jij bepaalt hoe jouw leven er uit ziet.

 

Hiervoor biedt een hele fijne methode aan. Dit heet een Access BARS-sessie.  Access BARS kan worden gebruikt om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent om meer vanuit bewustzijn te functioneren, open je de deuren naar alle heling en genezing. En open je de deuren naar meer levensvreugde, zelfliefde en waar jij nog meer naar verlangt.

 

De BARS zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt, die je in elke leven dat je ooit gehad hebt belangrijk achtte. Wanneer je je BARS laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.

 

Zie de BARS als de harde schijf van je computer die je opschoond. Het nalopen van deze 32 punten (BARS) verwijdert ervaringen zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld, angsten en alles wat je in je leven kan beperken om voluit te leven. Kortom, deze punten ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatisch verschijnen.

 

De BARS gaat over: het lichaam leren om te ontvangen

UIT ONDERZOEK BLIJKT dat na 1 Bars® behandeling de ernst van angstklachten al kan verminderen met 84,7% en de ernst van depressiesymptomen kan verminderen met 82,7%.

 

Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen met jouw kleren aan op een massagetafel te gaan liggen en de 32 punten op jouw hoofd na te laten lopen. Hoe simpel kan het zijn. Na een sessie voel jij je op zijn minst heel ontspannen.

 

Je bent gewend om veel te geven en je bent het niet gewend om je open te stellen om te ontvangen. Een Access BARS sessie is een eerste stap om te leren om te ontvangen. Je stelt je lichaam open om te ontvangen. Oordelen en overtuigingen dat jij niet mag of kunt ontvangen worden verwijderd en de eerste stap naar een geweldig leven waar jij van droomt.

 

Hoe meer jij van jezelf kunt houden, hoe meer jij kunt ontvangen, hoe meer jij het leven kunt creëren waar jij naar verlangt. Jouw realiteit bepaalt het leven dat je leidt en met deze Access BARS-sessie zal jouw realiteit en dus jouw leven veranderen.

 

Het minimale resultaat van een Access BARS-sessie is een heerlijke ontspannende massage. Het maximale resultaat is een verandering van je leven.

 

Het is wetenschappelijk bewezen dat de hersengolven vertragen, wat de gedragspatronen, geloofsovertuigingen en standpunten vanuit je kindertijd of vorige levens toegankelijk maakt. Je wordt werkelijk meer present en aanwezig in je leven zoals het nu is. Het verleden hoeft niet meer zijn weerslag te hebben op je huidige leven en de toekomst. De realiteit van je huidige leven bepaalt de toekomst.

 

Wetenschap laat ook zien dat de vorm van cellen duidelijk ovaal wordt als ze worden beïnvloed door gedachten, emoties en gevoelens, wat de eerste stap is naar ziekte en ongemak. Als je je BARS laat nalopen, verlicht het dat effect, zodat de cellen weer hun natuurlijk bolvorm kunnen aannemen, wat het lichaam meer gemak geeft.

 

Ben jij er klaar voor om het leven te gaan leiden waar jij van droomt?

Boek nu een sessie voor slechts €87,-