Straatvrees kan je leven enorm klein maken. Het kan zelfs zijn, dat je jezelf daardoor eenzaam voelt en onbegrepen. Naar buiten gaan voelt echt als zo onveilig, dat je liever alleen maar op jouw veilige plek blijft.

 

Je weet diep van binnen dat je zo niet wilt leven en dat het leven uit zoveel meer bestaat, maar die stap naar buiten zetten voelt echt als een berg beklimmen. Je wil heel graag, maar je durft niet.

 

 

Weet dat het mogelijk is om straatvrees te overwinnen!!

 

 

Het is zeker mogelijk om straatvrees te overwinnen. Ga daar ten eerste in geloven. Er zijn meerdere mensen die in het verleden niet naar buiten durfde. Die al een paniekaanval kregen bij het idee om naar buiten te gaan of naar een druk centrum of wat dan ook. Deze mensen doen nu waar weer alles en ze genieten weer van het leven.

 

 

Ook mij is het gelukt om straatvrees te overwinnen.

 

 

Het is een reis, maar zeker niet onmogelijk

 

 

Wat is de belangrijkste stap?

 

 

Mijns inziens is het heel belangrijk om jezelf weer veilig te voelen bij jezelf. Dat jij een basisveiligheid hebt in jezelf, waar jij altijd naar terug kunt keren.

 

 

Daardoor krijg je vertrouwen in jezelf, jouw lijf en het leven.

 

Je weet dat je altijd veilig bent. Daardoor komt jouw systeem tot rust en komt er weer ruimte voor innerlijke rust en genieten.

 

 

Ga dus werken aan jezelf, zodat jij je weer veilig voelt bij jezelf.

 

 

Daarnaast is het heel belangrijk om jouw systeem tot rust te krijgen. Veel mensen die last hebben van straatvrees, hebben regelmatig angst en paniekaanvallen. Daarnaast hebben ze ook angstige gedachten. Door jouw systeem tot rust te krijgen, worden de angst en paniekaanvallen minder. Daarnaast word je je meer bewust van jouw gedachten, waardoor je ze om kunt buigen.

 

 

Wat ook superbelangrijk is om te doen, is niet alles te geloven wat je denkt. Het meeste van wat jij denkt is niet waar. Je kunt met jouw gedachten alleen al een paniekaanval creëren. Stop daarmee.

 

 

Wil je meer weten over hoe jij jouw gedachten kunt kalmeren, een basisveiligheid kunt creëren of jouw systeem tot rust kunt krijgen?

 

 

Ik deel enorm veel over deze onderwerpen via mijn podcast, YouTube en mijn blog. Ook maak ik wekelijks een meditatie om jouw systeem tot rust te krijgen. Via mijn gratis inspiratie vind je de links naar deze informatie. Beluister ook vooral mijn podcast over basisveiligheid.

 

 

Daarnaast heb ik een gratis e-book Eerste hulp bij nachtelijke paniekaanvallen inclusief audio die jou door een paniekaanval heen begeleid. Je kunt deze audio ook gebruiken voor overdag.

 

 

Lees ook vooral mijn gratis e-book de 5 geheimen naar een geweldig leven zonder angst en paniek. Hierin vertel ik jou welke stappen jij kunt zetten naar het leven waar jij van droomt.

 

 

Ik ben te volgen via Facebook en Instagram.

 

 

Wil jij graag stappen zetten om los te komen van jouw straatvrees en heb jij het gevoel dat ik jou daarbij kan helpen? Ga dan naar mijn aanbod of stuur mij een mail. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.