Jij hebt nu last van angst en bent toe om stappen te zetten. Maar hoe dan, vraag jij jezelf af. Ik vertel jou heel graag wat jij kunt doen om jouw angst te overwinnen.

 

Bedenk jezelf voor we gaan beginnen eens hoe het zou zijn als jij niet meer belemmert zou worden door jouw angst. Dat jij alles kunt doen zonder deze angst. Wat zou jij dan gaan doen? Hoe zou jij je dan voelen?

 

Kun jij het jezelf voorstellen hoe het is om dat te doen? Dat jij weer genietend doet waar jij blij van wordt. Kun jij het voelen?

 

Heb jij misschien daar een beeld bij? Stel het je maar voor!

 

Ik ben heel benieuwd wat dit met jou doet.

 

Weet dat stap voor stap het jou gaat lukken om weer dat te doen, waar jij net een voorstelling van hebt gemaakt. Houd dit in jouw achterhoofd, wanneer jij jouw reis gaat maken naar een geweldig leven zonder angst.

 

 

Wat is nu de sleutel tot succes om angst te overwinnen

 

 

De sleutel tot succes is dat jij jezelf weer veilig gaat voelen bij jezelf en dat jij weer vertrouwen krijgt in jezelf en het leven.

 

Wanneer jij dit voelt, heb jij alle vertrouwen in jezelf en kan jouw systeem tot rust komen. Je hoeft niet meer steeds alert te zijn, wanneer jij iets gaat doen wat jou nu angst en paniek bezorgt.

 

Het is heel belangrijk om bij jezelf naar binnen te gaan. Je leert jezelf een nieuw patroon aan en bouwt een stevig fundament, waarop jij altijd kunt bouwen.

 

Dat jij wanneer jij angst voelt, jij jezelf gerust kunt stellen. Dat jouw systeem weer tot rust kan komen. En dan langzaamaan, zal jouw systeem steeds minder alert worden. En zul jij weer gaan genieten van alles wat jij doet.

 

Hoe kan ik mezelf weer veilig gaan voelen in mezelf

 

 

Angst overwinnen is een proces. Je gaat jezelf een totaal nieuw patroon aanleren. Je leert jouw angst om te buigen, maar ook een nieuw stevig fundament te bouwen. Dit doe je door jezelf te leren ontspannen en daarnaast ook door anders met jouw gedachten en gevoelens om te gaan.

 

Ik heb al meerdere artikelen, podcast en video’s gemaakt over technieken die jij kunt gebruiken. Daarnaast maak ik wekelijks meditatie om jou te helpen om jouw systeem tot rust te laten komen.

 

Bekijk dus vooral ook deze informatie! Bij gratis inspiratie vindt je mijn blog en podcast.

 

Verder heb ik een E-book gemaakt, De 5 geheimen naar een geweldig leven zonder angst en paniek. Hierin leg ik de stappen uit die jij nodig hebt om los te komen van jouw angst en paniek, zodat jij het leven kunt gaan creëren waar jij nu van droomt.

 

Je kunt mij ook volgen op YouTube, Facebook en Instagram.

 

Wil jij graag hulp om jouw angst te overwinnen en heb jij het gevoel dat ik jou verder kan helpen? Kijk dan bij mijn aanbod of stuur mij een mail, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.