Boostsessie

Je hebt al veel aan jezelf gewerkt

en

jouw leven loopt best lekker.

 

 

Toch merk je dat je af en toe niet zo lekker in jouw vel zit. Je voelt onverklaarbare emoties, bent snel prikkelbaar, huilerig of iets dergelijks.

Je voelt dat er nog iets in jouw onderbewustzijn wringt.

Een boostsessie kan jou op weg helpen, zodat jij weer verder kunt.

Ervaringen

Nogmaals bedankt voor je behandeling, dat was een hardnekkig stukje waarin ik eindelijk vooruitgang heb geboekt!
Ik was erg onder de indruk van mijn behandeling bij Yvonne. Ze weet waar ze mee bezig is en komt snel tot de kern van het probleem. Ik voelde me meteen op mijn gemak en ervaarde haar begeleiding als intuïtief, empathisch en zeer effectief. Na slechts 1 sessie is mijn probleem opgelost en zelfs op een heel ander vlak – waar we helemaal niet aan gewerkt hebben – heb ik grote vooruitgang geboekt. Dat was een heel welkome meevaller! Ik ga haar in mijn omgeving aanbevelen en kom zeker nog eens terug!
Yvonne

Yvonne heeft mij op een hele bijzondere manier bewust gemaakt van de situatie en van mijn gevoel. Er kwamen emoties en gedachten naar boven waar ik mij niet bewust van was. Mooi om te ervaren dat die naar boven kwamen.

Vooral het feit dat ik zo diep in mijn gevoel kon duiken vond ik heel bijzonder. Dat Yvonne ervoor heeft gezorgd dat ik zoveel kon voelen, terwijl ik gewoon in de veilige omgeving van mijn woonkamer stond.

Ik kan nu na de sessie relativeren. Hiervoor zou ik een angstig gevoel of negatieve gedachten proberen weg te stoppen door mezelf af te leiden. Nu durf ik het wat meer aan te gaan, vooral omdat het besef er is gekomen dat ik hier doorheen moet om naar de gewenste situatie te kunnen.

Ik vind Yvonne een hele fijne, rustige en begripvolle coach. Ook het feit dat ik haar altijd mag appen, bellen of contacten stelt me ontzettend gerust.

 

Kaylee

Kosten per losse sessie van 1 uur is €65,- inclusief btw.

Kosten voor een langere sessie van 1,5 uur is €97,- inclusief btw.

 

Wil je graag een traject, bekijk dan mijn 1 op 1 traject.

 

 Ik vind dat begeleiding voor iedereen mogelijk moet zijn. Mocht het financieel niet mogelijk zijn om de kosten te dekken, maar wil je wel heel graag mijn begeleiding, neem dan gerust contact met mij op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.