Coaching

Ben jij er helemaal klaar voor om stappen te zetten zodat jij los komt van jouw hypochondrie?

 

 

En lijkt het jou leuk om met mij samen te werken, zodat ik met jou meeloop in jouw reis naar jouw leven zonder hypochondrie?

Dan bied ik jou meerdere mogelijkheden aan!

Zo kun jij een losse sessie bij mij boeken, maar het is ook mogelijk om een heel traject met mij te bewandelen.

Dan loop ik een tijdje met jou mee en gaan we samen intensief aan de slag om jouw patronen te doorbreken en hele mooie stappen te zetten, waar jij helemaal klaar voor bent!

 

Het is mogelijk om zowel online als live sessies in te plannen! Net wat jij fijn vindt!

 

Ervaringen

Yvonne heeft mij op een hele bijzondere manier bewust gemaakt van de situatie en van mijn gevoel. Er kwamen emoties en gedachten naar boven waar ik mij niet bewust van was. Mooi om te ervaren dat die naar boven kwamen.

Vooral het feit dat ik zo diep in mijn gevoel kon duiken vond ik heel bijzonder. Dat Yvonne ervoor heeft gezorgd dat ik zoveel kon voelen, terwijl ik gewoon in de veilige omgeving van mijn woonkamer stond.

Ik kan nu na de sessie relativeren. Hiervoor zou ik een angstig gevoel of negatieve gedachten proberen weg te stoppen door mezelf af te leiden. Nu durf ik het wat meer aan te gaan, vooral omdat het besef er is gekomen dat ik hier doorheen moet om naar de gewenste situatie te kunnen.

Ik vind Yvonne een hele fijne, rustige en begripvolle coach. Ook het feit dat ik haar altijd mag appen, bellen of contacten stelt me ontzettend gerust.

 

Kaylee

Nogmaals bedankt voor je behandeling, dat was een hardnekkig stukje waarin ik eindelijk vooruitgang heb geboekt!
Ik was erg onder de indruk van mijn behandeling bij Yvonne. Ze weet waar ze mee bezig is en komt snel tot de kern van het probleem. Ik voelde me meteen op mijn gemak en ervaarde haar begeleiding als intuïtief, empathisch en zeer effectief. Na slechts 1 sessie is mijn probleem opgelost en zelfs op een heel ander vlak – waar we helemaal niet aan gewerkt hebben – heb ik grote vooruitgang geboekt. Dat was een heel welkome meevaller! Ik ga haar in mijn omgeving aanbevelen en kom zeker nog eens terug!
Yvonne

Kosten per losse sessie van 1,5 uur is €95,- inclusief btw.

 

Wil je graag een traject, bekijk dan mijn 1 op 1 traject.

 

Ik vind dat begeleiding voor iederen mogelijk moet zijn. Mocht het financieel niet mogelijk zijn om de kosten te dekken, maar wil je wel heel graag mijn begeleiding, neem dan gerust contact met mij op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

 

Wist je dat je vaak via jouw werkgever kosten van coaching en begeleiding vergoed kunt krijgen? Daarnaast kun je altijd kijken of er via de zorgverzekering mogelijkheden zijn om coaching vergoed te krijgen en kun je kijken of je de kosten kunt declareren bij de belastingdienst.

× Hoe kan ik je helpen?