In dit exclusief programma neem ik jou stap voor stap mee in jouw proces om weer te kunnen genieten van activiteiten in jouw vrije tijd. En dat doe jij niet alleen.

 

Jij krijgt 1 op 1 coaching van mij.

 

We gaan kijken naar wat jou belemmert om weer voluit te genieten en jij krijgt alle tools in handen om de angst te doorbreken. Jouw focus komt weer geheel op joy en fun!

 

Dit programma is speciaal voor jou als je echt helemaal klaar bent met struggelen en nu weer volop wil genieten van al jouw activiteiten in jouw vrije tijd. Je hebt geen zin om nog maanden aan te modderen en wil graag persoonlijke begeleiding hierbij.

 

Jij bent er helemaal klaar voor om weer volop voorpret te hebben, zodra er iets op de agenda staat. Je wil weer hele leuke herinneringen maken, waar je jaren later nog met veel plezier aan terug denkt.

 

Angst overwinnen zonder medicatie

Je bent iemand die graag leuke dingen doet en waardevolle herinneringen maakt.

 

Je plant leuke activiteiten in jouw vrije tijd, maar in plaats van dat jij heel veel voorpret hebt en enorm geniet van deze activiteiten, heb je weken van tevoren al stress en zie je er tegenop. Je gaat steeds slechter slapen en tegen de tijd dat het zover is, heb je zelfs een slapeloze nacht. Dan moet je nog gaan. De spanning wordt je teveel en het mondt zich uit in veel angst en misschien zelfs wel paniekaanvallen.

 

Het frustreert jou enorm en je voelt veel onmacht. Waarom ben ik steeds zo bang. Waarom lukt het mij niet om te genieten. Je doet zo je best en toch schiet je steeds weer in de angst. Je weet dat het gedachten zijn, maar toch neemt de angst jou weer volledig over.

 

Opgeven wil je niet, want je weet dat dat ook niet de oplossing is.

 

Je hebt wellicht al veel dingen geprobeerd en je bent zo gedreven om weer voluit te leren genieten van het leven. Toch komt steeds weer die angst om de hoek kijken. Voel je de spanning steeds verder oplopen.

 

 

Waarom gebeurt dit toch steeds?

 

 

Dat komt doordat onbewuste patronen steeds de overhand nemen. Jij hebt veel tools om met jouw hoofd te relativeren, maar jouw onderbewuste neemt toch steeds weer een loopje met jou. Het neemt de overhand.

 

Het zit zo in jouw systeem verankerd, dat je er haast niet bij kunt komen. Het zorgt ervoor dat je direct in jouw overlevingsmechanisme schiet en niet meer bij jouw gevoel van innerlijke rust en levensvreugde kunt komen.

 

Dit gaat zo snel, dat je het bijna niet in de gaten hebt.

 

Zolang jij in jouw onderbewuste laag geen verandering creëert, zul je steeds weer in jouw overlevingsmechanisme terecht komen.

 

Daarbij is het ook erg belangrijk dat jij je veilig voelt in jezelf. Dan zul jij je overal veilig voelen en zul je innerlijke rust en vertrouwen ervaren, waardoor jouw lichaam tot rust kan komen en zal blijven.

 

 

Wil jij echt genoegen blijven nemen bij activiteiten waarbij jij veel spanning en angst voelt? Ik geloof het niet.

 

 

Jij weet ergens diep van binnen dat je enorm kunt genieten van alle activiteiten en dat dit voor jou ook weggelegd is.

 

Je bent er helemaal klaar voor om weer enorm veel voorpret hebben en de dagen af te tellen totdat het zover is, omdat je er zo naar uitkijkt. Vele leuke herinneringen maken en enorm genieten van ieder moment.

 

Dat is wat ik jou gun.

 

Ik weet dat het anders kan, omdat ik zie hoe mensen opleven als ze weer leren om voluit te genieten.

 

Ze gaan stralen en zijn vol levensvreugde.

 

Dat geeft mij zoveel voldoening en geeft mij de motivatie om nog meer mensen te gaan helpen.

 

Daarom heb ik dit doorbraaktraject samengesteld. Het heeft alle stappen die nodig zijn om weer te kunnen genieten.

 

Zodat jij weer kunt gaan STRALEN tijdens al jouw activiteiten!

Even voorstellen

 

Ik ben Yvonne van Deurzen geboren in de zomer van 1984. Ik woon met mijn zoon in het brabantse Boekel.

Jaren geleden heb ik zelf heel veel last gehad van angst en paniekklachten en hypochondrie. Mijn angsten werden op een gegeven moment zo erg dat ik mijn huis niet meer uit durfde.

 

Ik had een enorm verlangen om weer te genieten van het leven.

Dit verlangen bracht mij op een innerlijke reis, die ervoor gezorgd heeft dat ik los ben gekomen van hypochondrie en andere angsten.

De bevrijding die ik nu ervaar en hoe enorm ik nu geniet van het leven heeft mij geïnspireerd om opleidingen te gaan volgen, zodat ik nu ook andere mensen help naar een leven vol levensvreugde zonder angst en paniekaanvallen.

“We kunnen zoveel meer dan we denken!!
Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is beginnen met geloven dat het kan.”

Het is zonde om jouw leven te blijven leiden vol angst en dat jouw herinneringen bedekt zijn met een negatieve laag.

Het kan ook anders en je hoeft het niet alleen te doen.

Ga je mee op reis naar geweldige herinneringen? 

 

Denk je, of hoop je dat het in de toekomst het beter gaat worden door het gewoon te blijven doen?

 

 

Hoeveel tijd heeft het jou nu al gekost?

 

 

Wat als je in 3 maanden tijd de juiste tools in handen krijgt en de shift kunt maken, waardoor je weet hoe jij je weer kunt focussen op genieten.

 

Dat maakt dat je vanaf nu weer waardevolle positieve en leuke herinneringen maakt van al jouw toekomstige activiteiten.

 

Het is onzin om lang aan te blijven modderen in de hoop dat het beter wordt en het is ook onzin dat je nu eenmaal zo bent. Dat het is zoals het is.

Wat is het doorbraaktraject niet en wat is het wel?

 

 

→  Het is NIET een online training waarin je veel alleen moet doen en er daarbij groepssessies zijn

 

→ Het is WEL een stap voor stap methode met online modules en live of online 1 op 1 sessies waarin we dieper in gaan op wat ervoor zorgt dat jij nu niet geniet van activiteiten in jouw vrije tijd

→ Het is NIET een traject die een one fits all strategie heeft.

→ Het is WEL een traject met vaste onderwerpen, maar waarin gekeken wordt naar jou als uniek persoon en wat voor jou werkt. Wat jij nodig hebt.

→  Het is NIET een cursus waarin je een quick fix krijgt, die vaak van korte duur is

→ Het is WEL een traject waarin je gedegen tools en oefeningen krijgt die een langdurige verandering teweeg brengt, wanneer je dit integreerd. Zodat je na lange tijd nog steeds merkt dat er iets veranderd is.

angststoornis

Wat kun je van mij verwachten?

 

♥ Volledige commitment met jou en jouw proces. Ik loop tijdens het hele proces naast jou en bied jou wat jij op dat moment nodig hebt 

 

♥ Iedere week een nieuwe module met een nieuw onderwerp of verdieping van een onderwerp, zodat jij stappen kunt gaan zetten

 

♥ Om de week een 1 op 1 sessie waarin we dieper ingaan op jouw persoonlijk proces. Dit is in totaal 6 keer

 

♥ Email support tussen de sessies door als jij daar behoefte aan hebt

 

♥ Je leert enorm veel over jezelf en hoe jij de shift kunt maken van genieten van al jouw activiteiten. Die ook zijn uitwerking heeft op andere gebieden in het leven

 

♥ Je voelt weer Joy en Fun in jouw leven en je gaat stralen!

 

Na samenwerken met mij ben jij:

 

♥ De volgende activiteit alweer aan het plannen, omdat het smaakt naar meer

 

♥ Met voorpret aan het genieten van alles wat er in jouw agenda staat

 

♥ Dichter bij jezelf gekomen en begrijp je jezelf beter. Heb je een beter contact met jezelf en jouw lichaam. Jouw band met jezelf heeft zich enorm verdiept.

 

♥ Meer in staat om op jezelf en jouw lichaam te vertrouwen

♥ In staat om je veilig te voelen in jezelf