meditatie oefeningen tegen angst

 

 

Meditatie oefeningen tegen angst kunnen jouw verlichting geven. Dit komt doordat je ontspant. Wanneer je ontspant, kan jouw systeem tot rust komen. Waardoor het vecht, vlucht en bevries mechanisme uitgaat. Wanneer dit uitgaat, krijgt jouw systeem de kans om te herstellen.

 

Ik kan nog een heel verhaal gaan vertellen waar het goed voor is en waarom, maar ik ben niet zo van de theorie. Die vind je overal wel.

 

 

Ik ben veel meer van de praktijk. Het doen en integreren van oefeningen. Het werken op jouw systeem, zodat jij echt veranderingen kunt gaan creëren voor jezelf. Dan kun jij echt stappen gaan zetten om los te komen van jouw angst.

 

 

Meditatie oefeningen tegen angst

 

 

Doordat meditatie zo goed helpt om jouw systeem te kalmeren, maar ook helpt om kracht, rust, moed of wat jij dan ook nodig hebt te verkrijgen, maak ik regelmatig meditaties. Soms is het alleen maar om te ontspannen. Andere meditaties zorgen ervoor dat jij je veilig voelt in jezelf. Anderen geven jouw kracht wanneer jij een spannend gesprek hebt.

 

 

Hierbij een meditatie om angst los te laten

 

 

Daarnaast helpen om los te komen van jouw gedachten

 

 

Hierbij een meditatie om los te komen van jouw angstgedachten

 

 

Verder is het in mijn ogen ook heel belangrijk om jezelf veilig te voelen in jezelf. Daarom heb ik een meditatie gemaakt om jezelf weer veilig te voelen in jezelf.

 

 

Hierbij een meditatie om je weer veilig te voelen bij jezelf

 

 

Ik heb een eigen YouTube kanaal waar ik wekelijks nieuwe meditaties op plaats. Mocht je iets aan mijn meditaties hebben, abonneer je dan op mijn kanaal. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s en meditaties.

 

Wil jij graag loskomen van jouw angst?

 

Ik deel regelmatig informatie hierover. Je kunt het vinden op mijn website onder het kopje gratis inspiratie.

 

Verder kun jij mij volgen via Facebook of Instagram.

 

Heb jij het idee dat ik jou verder kan helpen, bekijk dan mijn aanbod of stuur mij een mail. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

 

Ik hoop dat de meditatie oefeningen tegen angst jou dat geven wat jij zoekt.

Heel veel ontspanningsplezier!