Energetische Behandelingen

Reiki

 

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN MINDER EMOTIONELE ACHTBANEN HEBT, MEER RUST IN JOUW HOOFD HEBT EN JE MEER ONTSPANNEN DOOR HET LEVEN GAAT?

JE ERVAART MEER RUST EN ONTSPANNING DOORDAT JOUW OVERLEVINGSMECHANISME TOT RUST KOMT.
EMOTIONELE KLACHTEN VERMINDEREN, DOORDAT ZE BIJ DE OORZAAK WORDEN AANGEPAKT.

JOUW HOOFD KOMT TOT RUST, WAARDOOR PIEKEREN VERMINDERD EN JE MINDER LAST HEBT VAN VELE GEDACHTEN.
JE HOEFT ALLEEN MAAR TE GENIETEN VAN EEN FIJNE BEHANDELING DIE DIRECT VERSCHIL BRENGT.

REIKI IS UNIVERSELE LEVENSENERGIE. HET IS OVERAL OM ONS HEEN. TIJDENS EEN BEHANDELING, WERK IK MET DEZE ENERGIE OM  JOU PRECIES TE BRENGEN WAT JIJ OP DAT MOMENT NODIG HEBT. HET ZORGT VOOR EEN DIEPE ONTSPANNING EN LOST BLOKKADES OP. DAARDOOR KUNNEN DE ANGST EN PANIEKKLACHTEN EN ANDERE EMOTIONELE KLACHTEN VERMINDEREN. JE ZULT MEER RUIMTE KRIJGEN VOOR INNERLIJKE RUST, LEVENSVREUGDE EN ANDERE POSITIEVE EMOTIES.

 

DOORDAT IK ZELF ENORM VEEL GEHAD HEB AAN REIKI TIJDENS MIJN REIS OM LOS TE KOMEN VAN TRAUMA, WIL IK DEZE MOOIE METHODE OOK AAN JOU AANBIEDEN. VOOR MIJ HEEFT DEZE METHODE NAAST THERAPIE ECHT HET VERSCHIL GEBRACHT. JE KUNT HET OOK PRIMA NAAST ANDERE BEHANDELINGEN GEBRUIKEN.

IK HEB NU ZELF 2 CURSUSSEN REIKI GEVOLGD, WAARDOOR IK ZOWEL OP LICHAMELIJKE ALS EMOTIONELE KLACHTEN MENSEN KAN BEGELEIDEN.

HET IS ZELFS MOGELIJK OM HET OP AFSTAND TE DOEN. JE HOEFT ER ZELF NIETS VOOR TE DOEN, BEHALVE HET MIJ TE LATEN WETEN DAT JE DIT WILT. IK STUUR JOU DAN EEN WEEK REIKI OP AFSTAND.

ALS JE DE MOGELIJKHEID HEBT, WIL IK JE OOK AANRADEN OM EEN BEHANDELING TE KOMEN ERVAREN. DIT BRENGT JOU ECHT EEN HELE FIJNE ERVARING EN JE KUNT NOG DIEPER AAN DE SLAG MET WAT JIJ OP DAT MOMENT NODIG HEBT.

REIKI OM KLACHTEN TE VERMINDEREN

 

HET ENIGE WAT JIJ HOEFT TE DOEN IS ONTSPANNEN MET JOUW KLEREN AAN OP EEN MASSAGETAFEL TE GAAN LIGGEN. IK HOEF JOU OOK NIET AAN TE RAKEN TIJDENS EEN BEHANDELING.

 

OP MEERDERE PLAATSEN OP JOUW LICHAAM STUUR IK REIKI ENERGIE. HET ZAL DOEN WAT JIJ OP DAT MOMENT NODIG HEBT. HET BRENGT JE ZO IE ZO IN EEN HELE FIJNE ONTSPANNING. JOUW LIJF KOMT ECHT EVEN HELEMAAL TOT RUST. PRECIES WAT JOUW LICHAAM EN JIJ OP DAT MOMENT KAN GEBRUIKEN. HIERDOOR ZAL OOK HELING OP GANG KOMEN.

 

DAARNAAST ZAL OOK JOUW HOOFD RUSTIGER WORDEN. JE ZULT ECHT MERKEN DAT JE MINDER GAAT PIEKEREN EN HET NIET MEER ZO RAAST IN JOUW HOOFD.

 

HET IS EEN OUDE TECHNIEK DIE ZIJN EFFECTIVITEIT AL VELE MALEN HEEFT BEWEZEN. ZEKER OMDAT IK HET ZELF HEB ERVAREN WAT HET KAN DOEN, KAN IK HET ZEER ZEKER AANRADEN. KOM HET ZEKER ZELF ERVAREN OM TE KIJKEN WAT HET JOU BRENGT!

Vandaag een reiki behandeling gehad bij Yvonne.

Ondanks ik het soms moeilijk vind om deze soort behandelingen ‘te snappen’ kan ik niet anders zeggen dat ik het écht heb gevoeld en verbaast was over wat het met mee deed. Ik voelde het gewoon zijn werking doen. Heerlijk ontspannen, op mijn gemak door deze lieve, bekwamen vrouw, en ging in positieve zin zoveel anders naar huis als dat ik daar kwam.

Ik raad het iedereen aan om te ervaren wat Yvonne jou te bieden heeft!

Kim

  BEN JIJ TOE AAN ONTSPANNING, EEN RUSTIGER HOOFD EN VERMINDERING VAN ANGST EN PANIEKKLACHTEN?

BOEK NU EEN SESSIE VOOR SLECHTS €67,-

Boek nu een week reiki op afstand voor slechts €27,- per week

 

Chakra healing

Heb jij diepgaande blokkades die jij graag los wil laten?

 

Dan kan een chakra healing iets voor jou zijn!!

Wat zijn de chakra’s denk je misschien?

De chakra’s zijn de 7 belangrijkste energie knooppunten in je lichaam, die zorgen voor een uitwisseling van energie tussen jezelf en de wereld om je heen.

Onder andere de voetzolen geven toegang tot deze chakra’s.

Tijdens een rustgevende behandeling zal ik deze punten heel zacht masseren, wat zorgt voor een diepgaande ontspanning. Ik ontvang hierbij uitgebreide informatie over hoe jouw chakra’s op dat moment functioneren en eventuele blokkades.

Dit geeft direct inzicht in hoe je in het leven staat. Ook wordt de energie weer in beweging gebracht en worden blokkades opgelost.

Hierdoor kun jij weer beter in jouw vel komen te zitten, zodat jij meer kunt gaan genieten van het leven!

Ben jij toe om diepgaande blokkades los te laten?

Boek dan hier jouw behandeling voor slechts €67,-

ACCES BARS

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN OM EEN GEWELDIG LEVEN TE LEIDEN ZONDER ANGST EN PANIEK?

JE KUNT JE WEER VRIJ VOELEN EN LEVEN VOLGENS JE EIGEN REGELS EN OVERTUIGINGEN.
GAAN DOEN WAT JIJ GRAAG WILT DOEN.
ZIJN WIE JIJ WIL ZIJN EN JE VOELEN ZOALS JIJ JE ELKE DAG WIL VOELEN. OVERTUIGINGEN EN PATRONEN LOSLATEN DIE ANGST EN PANIEKKLACHTEN VEROORZAKEN.
JIJ BENT DE CREATOR VAN JE EIGEN LEVEN EN JIJ BEPAALT HOE JOUW LEVEN ER UIT ZIET.

 

HIERVOOR BIEDT EEN HELE FIJNE METHODE AAN. DIT HEET EEN ACCESS BARS-SESSIE.  ACCESS BARS KAN WORDEN GEBRUIKT OM VERANDERING MOGELIJK TE MAKEN OP ALLE GEBIEDEN VAN JOUW LEVEN. ALS JE BEREID BENT OM MEER VANUIT BEWUSTZIJN TE FUNCTIONEREN, OPEN JE DE DEUREN NAAR ALLE HELING EN GENEZING. EN OPEN JE DE DEUREN NAAR MEER LEVENSVREUGDE, ZELFLIEFDE EN WAAR JIJ NOG MEER NAAR VERLANGT.

 

DE BARS ZIJN 32 PUNTEN OP HET HOOFD WAARIN JE ALLE GEDACHTEN, IDEEËN, OVERWEGINGEN, EMOTIES EN HOUDINGEN OPGESLAGEN HEBT, DIE JE IN ELKE LEVEN DAT JE OOIT GEHAD HEBT BELANGRIJK ACHTTE. WANNEER JE JE BARS LAAT DOEN, IS HET ALSOF JE DE DELETE-KNOP VAN DE COMPUTER INDRUKT.

 

ZIE DE BARS ALS DE HARDE SCHIJF VAN JE COMPUTER DIE JE OPSCHOOND. HET NALOPEN VAN DEZE 32 PUNTEN (BARS) VERWIJDERT ERVARINGEN ZOALS BEPERKENDE OVERTUIGINGEN, NEGATIEF ZELFBEELD, ANGSTEN EN ALLES WAT JE IN JE LEVEN KAN BEPERKEN OM VOLUIT TE LEVEN. KORTOM, DEZE PUNTEN ONTLADEN DE GEDACHTEN, GEVOELENS, EMOTIES, OVERWEGINGEN EN HOUDINGEN DIE JE IN JE LEVEN HEBT OPGESLAGEN, ZODAT DEZE NIET LANGER IN JE LEVEN ZIJN EN ZE NIET ELKE KEER AUTOMATISCH VERSCHIJNEN.

 

DE BARS GAAT OVER: HET LICHAAM LEREN OM TE ONTVANGEN

UIT ONDERZOEK BLIJKT DAT NA 1 BARS® BEHANDELING DE ERNST VAN ANGSTKLACHTEN AL KAN VERMINDEREN MET 84,7% EN DE ERNST VAN DEPRESSIESYMPTOMEN KAN VERMINDEREN MET 82,7%.

 

HET ENIGE WAT JIJ HOEFT TE DOEN IS ONTSPANNEN MET JOUW KLEREN AAN OP EEN MASSAGETAFEL TE GAAN LIGGEN EN DE 32 PUNTEN OP JOUW HOOFD NA TE LATEN LOPEN. HOE SIMPEL KAN HET ZIJN. NA EEN SESSIE VOEL JIJ JE OP ZIJN MINST HEEL ONTSPANNEN.

 

JE BENT GEWEND OM VEEL TE GEVEN EN JE BENT HET NIET GEWEND OM JE OPEN TE STELLEN OM TE ONTVANGEN. EEN ACCESS BARS SESSIE IS EEN EERSTE STAP OM TE LEREN OM TE ONTVANGEN. JE STELT JE LICHAAM OPEN OM TE ONTVANGEN. OORDELEN EN OVERTUIGINGEN DAT JIJ NIET MAG OF KUNT ONTVANGEN WORDEN VERWIJDERD EN DE EERSTE STAP NAAR EEN GEWELDIG LEVEN WAAR JIJ VAN DROOMT.

 

HOE MEER JIJ VAN JEZELF KUNT HOUDEN, HOE MEER JIJ KUNT ONTVANGEN, HOE MEER JIJ HET LEVEN KUNT CREËREN WAAR JIJ NAAR VERLANGT. JOUW REALITEIT BEPAALT HET LEVEN DAT JE LEIDT EN MET DEZE ACCESS BARS-SESSIE ZAL JOUW REALITEIT EN DUS JOUW LEVEN VERANDEREN.

 

HET MINIMALE RESULTAAT VAN EEN ACCESS BARS-SESSIE IS EEN HEERLIJKE ONTSPANNENDE MASSAGE. HET MAXIMALE RESULTAAT IS EEN VERANDERING VAN JE LEVEN.

 

HET IS WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN DAT DE HERSENGOLVEN VERTRAGEN, WAT DE GEDRAGSPATRONEN, GELOOFSOVERTUIGINGEN EN STANDPUNTEN VANUIT JE KINDERTIJD OF VORIGE LEVENS TOEGANKELIJK MAAKT. JE WORDT WERKELIJK MEER PRESENT EN AANWEZIG IN JE LEVEN ZOALS HET NU IS. HET VERLEDEN HOEFT NIET MEER ZIJN WEERSLAG TE HEBBEN OP JE HUIDIGE LEVEN EN DE TOEKOMST. DE REALITEIT VAN JE HUIDIGE LEVEN BEPAALT DE TOEKOMST.

 

WETENSCHAP LAAT OOK ZIEN DAT DE VORM VAN CELLEN DUIDELIJK OVAAL WORDT ALS ZE WORDEN BEÏNVLOED DOOR GEDACHTEN, EMOTIES EN GEVOELENS, WAT DE EERSTE STAP IS NAAR ZIEKTE EN ONGEMAK. ALS JE JE BARS LAAT NALOPEN, VERLICHT HET DAT EFFECT, ZODAT DE CELLEN WEER HUN NATUURLIJK BOLVORM KUNNEN AANNEMEN, WAT HET LICHAAM MEER GEMAK GEEFT.

 

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM HET LEVEN TE GAAN LEIDEN WAAR JIJ VAN DROOMT?

BOEK NU EEN SESSIE VOOR SLECHTS €87,-