Over Yvonne

Hey hallo,

Ik ben Yvonne van Deurzen. Ik ben 36 jaar, Single mom van een geweldig zoontje van 5 jaar.

Ik was 24 jaar toen ik mijn eerste paniekaanval kreeg. Ik wist toen nog niet dat het een paniekaanval was en wist niet wat mij overkwam. Ik was op vakantie in Peru. We waren net terug van een vlucht in een over de nazca lijnen. Ineens werd ik enorm misselijk, begon ik te zweten, ging mijn hart enorm tekeer, ik begon enorm ongecontroleerd te trillen en mijn tanden klapperde. Het werd zwart voor mijn ogen, maar ben uiteindelijk niet flauwgevallen.

Ik vond dit heel heftig en dacht dat ik doodging. Ik ben tijdens de reis ook nog ziek geworden. Achteraf denk ik dat daar in Peru alle opgebouwde spanning eruit is gekomen.

Thuis heb ik een aantal maanden nodig gehad om bij te komen, maar toch nam ik niet de rust die mijn lijf verlangde. Ik bleef doorgaan. Was enorm vermoeid. Met de angst en paniekklachten viel het eigenlijk wel mee. In het begin. Het legde mij niet lam.

Totdat jaren later toen ik 29 jaar was. Ik had enorm veel lichamelijke klachten, zoals pijn op de borst, enorm moe, pijnlijke spieren, benauwdheid, licht gevoel in mijn hoofd, het voelde alsof ik in een film leefde.

Toen kwam er het punt dat ik echt niet meer kon. Ik durfde niet eens meer te gaan slapen, bang om niet meer wakker te worden. Ik had de gehele dag het gevoel, dat ik door mijn benen kon zakken. Ik was echt bang dat mijn lijf het op ging geven. Daarnaast durfde ik ook niet meer naar buiten.

Dit was voor mij het punt van omslag.

Ik had een eigen bedrijf. Deze ben ik toen gestopt en ging me volledig op mezelf richten. Ik wist dat er dingen radicaal moesten veranderen om weer gelukkig, vrij en vol in het leven te komen staan. 

Ik werd toen gediagnostiseerd met een angststoornis en een burn-out.

Ik besloot aan mezelf te gaan werken en als mijn angsten aan te gaan kijken. Ik heb geen makkelijke jeugd gehad en wist dat ik dit aan mocht gaan kijken en verwerken.

Ik ging mijn leefpatroon drastisch omgooien. Ik leerde van mezelf houden, ik kreeg weer zelfvertrouwen en leerde mezelf weer veilig voelen in mezelf.

Langzaamaan werd mijn leven steeds lichter en leuker.

En de angst- en paniekaanvallen verdwenen.

En nu…. Sta ik weer vol in het leven. Geniet enorm van alles om me heen. Ik luister goed naar mijn lijf en daardoor ben ik nu in balans.

Mijn MISSIE!!!

Ik weet zelf hoe het is om de hele dag met angst- en paniekaanvallen te leven, maar ik weet ook dat je daar weer vanaf kunt komen. Dat je weer vrij en gelukkig in het leven kunt staan.

Genieten van het leven.

Ik wil dit nu andere mensen ook leren. Ik ben daarom een coach opleiding gaan volgen, zodat ik mensen nog beter kan begeleiden in hun pad naar een vrij leven zonder angst en paniek.

Mijn missie is om mensen te inspireren en begeleiden naar een droomleven zonder angst en paniek.

Dat mensen weten en leren dat het niet uitmaakt wat je in het verleden hebt mee gemaakt.

Het is zeker mogelijk is om een geweldig droomleven te creëren!!