Reiki

Hoe zou het voor je zijn als angst en paniekklachten verminderen, meer rust in jouw hoofd hebt en je meer ontspannen door het leven gaat?

Je ervaart meer rust en ontspanning doordat jouw overlevingsmechanisme tot rust komt.
Angst en paniekklachten verminderen, doordat ze bij de oorzaak worden aangepakt.

Jouw hoofd komt tot rust, waardoor piekeren verminderd en je minder last hebt van vele gedachten.
Je hoeft alleen maar te genieten van een fijne behandeling die direct verschil brengt.

Reiki is universele levensenergie. Het is overal om ons heen. Tijdens een behandeling, werk ik met deze energie om  jou precies te brengen wat jij op dat moment nodig hebt. het zorgt voor een diepe ontspanning en lost blokkades op. Daardoor kunnen de angst en paniekklachten verminderen. Je zult meer ruimte krijgen voor innerlijke rust, levensvreugde en andere positieve emoties.

Doordat ik zelf enorm veel gehad heb aan reiki tijdens mijn reis om los te komen van hypochondrie, wil ik deze mooie methode ook aan jou aanbieden. Voor mij heeft deze methode naast coaching echt het verschil gebracht. Je kunt het ook prima naast andere behandelingen gebruiken.

Ik heb nu zelf 2 cursussen Reiki gevolgd, waardoor ik zowel op lichamelijke als emotionele klachten mensen kan begeleiden.

Het is zelfs mogelijk om het op afstand te doen. Je hoeft er zelf niets voor te doen, behalve het mij te laten weten dat je dit wilt. Ik stuur jou dan een week reiki op afstand.

Als je de mogelijkheid hebt, wil ik je ook aanraden om een behandeling te komen ervaren. Dit brengt jou echt een hele fijne ervaring en je kunt nog dieper aan de slag met wat jij op dat moment nodig hebt.

Reiki om angstklachten te verminderen

 

Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen met jouw kleren aan op een massagetafel te gaan liggen. Ik hoef jou ook niet aan te raken tijdens een behandeling.

 

Op meerdere plaatsen op jouw lichaam stuur ik reiki energie. Het zal doen wat jij op dat moment nodig hebt. Het brengt je zo ie zo in een hele fijne ontspanning. Jouw lijf komt echt even helemaal tot rust. Precies wat jouw lichaam en jij op dat moment kan gebruiken. Hierdoor zal ook heling op gang komen. 

 

Daarnaast zal ook jouw hoofd rustiger worden. Je zult echt merken dat je minder gaat piekeren en het niet meer zo raast in jouw hoofd. 

 

Het is een oude techniek die zijn effectiviteit al vele malen heeft bewezen. Zeker omdat ik het zelf heb ervaren wat het kan doen, kan ik het zeer zeker aanraden. Kom het zeker zelf ervaren om te kijken wat het jou brengt!

 

Ben jij toe aan ontspanning, een rustiger hoofd en vermindering van angst en paniekklachten?

Boek nu een sessie voor slechts €87,- 

 

Boek nu een week reiki voor slechts €17,- per week