Diepgaande inzicht.

Een systeemopstelling is zo veelzijdig in te zetten en kan zoveel inzicht in jouw leven hebben. Dit is teveel om in een korte tijd aan jou uit te leggen.

Loop jij steeds tegen dezelfde patronen aan, voel jij veel onveiligheid, voel jij een zware deken over jezelf heen liggen, noem maar op. Al deze dingen kun onderzoeken door middel van een opstelling.

Er wordt door middel van papieren blaadjes, poppetjes of representanten gekeken naar de onderstroom. Wat zorgt er voor dat datgene in jouw leven is en wat is er nodig om hier een verandering in te creëren.

Doordat ik traumasensitief ben opgeleid ook m.b.t. opstellingen, kunnen we kijken naar jouw trauma’s op een zachte manier.

Systeemopstellingen kunnen 1 op 1 of in groepsverband.

1x per maand is er een groepsopstelling. Je kunt deelnemen als vraagsteller of representant.

Voor data van de groepsopstelling kun je het beste even mailen.

 

Weer leven na trauma

 

Mijn leven was niet bepaald rozengeur en maneschijn en ik merkte dat dit diepe sporen naliet in mijn dagelijks leven. Ik was iedere dag aan het overleven i.p.v. leven.

Totdat ik op mijn 29e echt niet meer kon. Ik was op. Had de hele dag angst en paniekklachten en was erg bang om dood te gaan.

Dit was het keerpunt in mijn leven.

Ik ging mezelf helen van trauma en mijn leven werd lichter, mooier en veel beter dan ik ooit heb durven dromen.

Ik voelde gaandeweg ook dat ik heel graag andere mensen wilde helpen om ook weer te gaan stralen.

Daarom en ik verschillende trauma sensitieve opleidingen gaan volgen die ervoor zorgen dat ik nu jou goed kan begeleiden naar een lichter leven vol levensvreugde.

Ben jij klaar voor verandering?

De opstelling laat precies dat zien wat voor jou nodig is om vooruit te komen.

Zodat er weer flow in jouw leven komt en je weer gaat leven i.p.v. overleven.

Iedere opstelling is dan ook uniek.

Ik neem jou graag mee op reis naar wat er leeft in jouw systeem.

Het is heel belangrijk dat jij je fijn voelt bij mij, daarom vind ik het belangrijk om van te voren een vrijblijvende kennismaking in te plannen, zodat we kijken of er een klik is.

Mocht de klik er zijn, dan gaan we kijken waar jij nu staat en wat er nodig is om weer voluit te kunnen leven.

De opstellingen kunnen zowel live als online plaatsvinden. We kijken samen wat het beste past.

Wat anderen over mij zeggen

 

Yvonne heeft mij op een hele bijzondere manier bewust gemaakt van de situatie en van mijn gevoel. Er kwamen emoties en gedachten naar boven waar ik mij niet bewust van was. Mooi om te ervaren dat die naar boven kwamen.

Vooral het feit dat ik zo diep in mijn gevoel kon duiken vond ik heel bijzonder. Dat Yvonne ervoor heeft gezorgd dat ik zoveel kon voelen, terwijl ik gewoon in de veilige omgeving van mijn woonkamer stond.

Ik kan nu na de sessie relativeren. Hiervoor zou ik een angstig gevoel of negatieve gedachten proberen weg te stoppen door mezelf af te leiden. Nu durf ik het wat meer aan te gaan, vooral omdat het besef er is gekomen dat ik hier doorheen moet om naar de gewenste situatie te kunnen.

Ik vind Yvonne een hele fijne, rustige en begripvolle coach. Ook het feit dat ik haar altijd mag appen, bellen of contacten stelt me ontzettend gerust.

Kaylee

Wat anderen over mij zeggen

Het was top! Diep gegaan, veel aan mogen kijken, veel inzichten gekregen en veel losgelaten. Dankjewel! ❤

Yvonne P.